Panthella MINI Opal - Louis Poulsen

Før DKK 2.995,00
DKK 2.545,00
SparDKK 450,00
Varen er på lager
Specifikationer
Dimmer:
Trinløs Dimmer
EAN:
5703411750728
Materiale:
Akryl
Lyskilde:
10W LED, 2700 K, 40lm
Farve:
Opal
Ø (Diameter):
250 mm
Højde:
335 mm
Ledning:
4000 mm

Panthella MINI Bord - Opal Hvid


I anledning af 90-året for Verner Pantons (1926-1998) fødsel, lancerer Louis Poulsen med Panthella MINI en nedskaleret udgave af lampen, som han designede for Louis Poulsen i 1971.  De oprindelige tegninger er udgangspunktet, og lampen er nu optimeret med den nyeste LED teknologi.

Panthella MINI fås, foruden versionen med skærm i hvid opal akryl som både Panthella Bord- og Gulvlampe, med metalskærm i sort og hvid samt otte farver med udgangspunkt i Pantons eget farvespektrum. Farverne er taget fra hans allersidste projekt, udstillingen ’Lyset og Farven’ på Trapholt i Kolding.

Med sit blændfrie lys er Panthella MINI et smukt eksempel på Pantons uovertrufne sans for stemningsbelysning, og den er optimal til at skabe hygge, hvor en mindre lampe er at foretrække. Denne udgave med skærm i opal akryl, giver et skønt blødt lys, som kan ses gennem skærmen. Har du plads til en mindre lampe, som gerne må være i lækkert design og fantastisk kvalitet -  vil Panthella Mini være et perfekt valg for dig.

Bemærk! Der er to forskellige Panthella MINI bordlamper i ”hvid” – vælger du den med hvidlakeret metalskærm; ”Panthella MINI Hvid”, får du en lampe, hvor lyset reflekteres i skærmens hvide inderside, samt lampen fod og sender et diffust lys ud i rummet. Den anden version; ”Panthella MINI Opal” er fremstillet i opal akryl, der bliver oplyst af lampens lyskilde og skaber en stemningsfuld belysning.

Design
Verner Panton for Louis Poulsen