Panthella Portable Metal Orange - Louis Poulsen

Vejl. pris DKK 1.995,00
DKK 1.495,00
SparDKK 500,00
Varen er på lager
A+
Specifikationer
Kelvin:
2.700 K
Dæmpbar:
3 trins dæmp
EAN:
5714693023851
Vægt:
0,5 kg
Batteritid
5 timer
Medfølger adapter
Nej
Energiklasse
A+
Materiale:
Aluminium & Stål
Lyskilde:
2.5W LED
Farve:
Orange
Ø (Diameter):
160 mm
Højde:
230 mm
Ledning:
1500 mm
Tæthedsgrad:
IP 23
Koncept
Panthella Portable Metal Orange er en lille genopladelig bordlampe. Med en højde på 24 centimeter og en vægt på blot 500 gram, er den let at bringe med rundt i hele hjemmet, hvor der er behov for hyggelig belysning. Udført i det opal akryl, skaber lampen en blidt og behageligt lys. Lampens indbyggede LED-lys betjenes let via den diskrete afbryder på lampens fod, hvor der også er mulighed for at indstille lyset i tre forskellige lysstyrker.

Den fine lampe er en nyfortolkning af en gammel klassiker af Verner Panton. Han designede den oprindelige bordlampen i 1971, med en mission om at skabe en lampe, hvor lampens form var med til at reflektere lyset, så man fik maksimalt udbytte af sin lyskilde. Resultatet blev den velkendte Panthella med de organiske former, hvor lyset reflekteres i lampens skærm samt lampens fod, og derefter sendes 360 grader ud i rummet.

Med den ledningsfri Panthella Portable er man ikke afhængig af at have en stikkontakt i nærheden og den fungere derfor perfekt som både læselampe og som hyggelig belysning – i stuen, på natbordet eller på terrassen en sen sommeraften.

Se hele Panthella serie her, hvor du også finder Panthella Gulvlampen, samt den originale bordlampe i to forskellige størrelser og flere forskellige farver.

Design
Verner Panton for Louis Poulsen