PH 4/3 Pendel - Louis Poulsen

Vejl. pris DKK 4.495,00
DKK 3.371,00
SparDKK 1.124,00
Varen er på lager
A++
Specifikationer
EAN:
5703411196793
Vægt:
1 kg
Energiklasse
A++
Materiale:
Optrukket Aluminium
Farve:
Alu & Hvid
Ø (Diameter):
400 mm
Højde:
200 mm
Skærm:
Optrukket aluminium
Vægt:
1 kg
Lyskilde:
Max 100W E14
Montering:
Ophæng: Ledning 3x0,75mm² Baldakin: Ja Ledningslængde: 3m

Louis Poulsen PH 4/3 Pendel


PH 4/3 metalpendel blev lanceret i 1966. Den er designet efter samme princip som det øvrige 3-skærmssystem. Poul Henningsen designede 3-skærmssystemet allerede i 1925-1926, hvor PH i samarbejde med Louis Poulsen tegnede de første lamper til en udstilling i Paris.
Gennem hele sit liv søgte PH at skabe det blændfri lys, rette lyset hen, hvor der var brug for det og skabe bløde skygger. Denne lampe er en forenklet model af en lampe, PH tegnede i 1929. Lampen indbragte dengang højeste udmærkelse på Verdensudstillingen i Barcelona. Igennem årene har metalpendlerne været produceret i mange forskellige størrelser og farver.
PH 4/3 serien var de sidste lamper - sammen med PH Væg, Poul Henningsen designede inden sin død i 1967.

PH 4/3 Pendel er anvendelig over et spisebord eller et sofabord, da den giver et blødt og behageligt lys.

OBS I dette lysarmatur kan anvendes lyskilder i energiklasser: A+, A, B, C, D & E.

Funktion, komfort og atmosfære


Hvis du er på udkig efter en ny lampe til at hænge over spisebordet, sofabordet eller et helt tredje sted i hjemmet, så bør du tage et nærmere kig på denne flotte Louis Poulsen-pendel. Netop denne lampe blev designet helt tilbage i 1966 og er lavet efter et 3-skærmssystem, som sender lyset nedad med bløde skygger og samtidig helt uden at blænde.

Funktion, komfort og atmosfære er tre nøgleord for Louis Poulsen, og med denne lampe må man i den grad sige, at de lever op til deres mål og visioner for deres brand. Louis Poulsen har en lang historik inden for design af lamper og har med sine PH-lamper vundet flere medaljer på udstillinger rundt omkring i verden. Med denne PH 4/3 Pendel får du altså noget af det flotteste og mest populære design derfra, og du kan derfor være sikker på at indrette dit hjem med stil, hvis du investerer i denne lampe.

En klassiker i danske hjem


Denne lampe er yderst anvendelig over et bord, hvor du skal sidde og spise eller eventuelt arbejde, da lampen giver et behageligt og roligt lys og derfor giver anledning til mange timers hygge med venner og familie omkring bordet.

Lampen har igennem tiden været produceret i flere forskellige farver, men der er ingen tvivl om, at det er den klassiske model i hvidlakeret aluminium, der er den største genganger i de danske hjem rundt om i landet.

Husk, at du hos Designlite.dk får dag til dag levering og kun betaler fra 29,- i fragt, med mindre du køber for mere end 300 kr. - så er det naturligvis gratis. Lad dig derfor forelske i en Louis Poulsen 4/3 Pendel. Vi vil næsten garantere, at du ikke fortryder det!