Raito Lysekrone 5 - DFTP

Før DKK 3.799,95
DKK 3.040,00
SparDKK 759,95
Forventet på lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
5701581453487
Bredde:
670 mm
Materiale:
Glas & Metal
Lyskilde:
Max 15W E27
Farve:
Opal Hvid
Højde:
550 mm
Skærm:
Ø 200 mm
Ledning:
3000 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Raito Lysekrone 5 er en del af den store, smukke Raito familie. En familie af lamper, der alle har de samme karakteristiske, bærende træk. Alle lamper i serien har, naturligvis, samme gode konstruktion og kvalitet og serien indeholder både lysekroner, pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper.

Den karakteristiske Raito serie er præget af en gennemløbende rød tråd og Raito Lysekrone 5 er selvfølgelig ingen undtagelse. Smuk udførsel, i ligeså smukke materialer – og med et så fantastisk lampehoved, i opaliseret glas, der båder giver lys og lune, har man ikke brug for, at tilføje meget andet til helheden – og det har Nordlux, naturligvis, heller ikke gjort. Den smukke opale skærm, bliver smukt afsluttet og komplimenteret af skønne metaldetaljer i en messingfinish – en absolut moderne og samtidig klassisk sammensætning af materialer, der har bevist sig i løbet af årene.

Uanset hvilken lampe i serien Du vælger - eller om Du vælger at sprede udtrykket rundt, flere steder i hjemmet, med flere lamper – er du sikker på, at Du har kvalitet og godt lys i mange år ud i fremtiden.

Design
Nordlux