Rope Trick Gulvlampe Black/Beige  - HAY

DKK 3.999,00
Varen er på lager
Specifikationer
Dimmer:
Med Touch
CRI:
>85
EAN:
5710441027164
Materiale:
Polypropylene & Aluminium
Lyskilde:
11W LED - 414 Lumen - 3000k
Farve:
Beige & Sort
Højde:
1700 mm
Bredde:
180 mm
Ledning:
2500 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Rope Trick Gulvlampe Black/Beige er en superfed gulvlampe, uden sidestykke – designet af den fantastiske, Münchenbaserede, tyske designer, Stefan Diez, i tæt samarbejde med en af de helt store designbrands - HAY. En gulvlampe der, absolut, er ’cutting edge’ og udnytter de bedste materialer og de nyeste produktion- og designteknikker der er til rådighed, i dag.

Et internt plastikskelet med vævet PET udenover, danner selve lampearmen på Rope Trick Gulvlampe Black/Beige – og et specielt designet aluminiums LED modul, sørger for at aflede varmen fra, selv, de mest umulige steder. Med andre ord, en gulvlampe der virkelig viser, hvad designere kan få lov til, på baggrund af bedre materialer og de produktionsteknikker, der er til rådighed i dag – og så har vi ikke engang nævnt det fantastisk smukke lys endnu.

Rope Trick Gulvlampe Black/Beige er på alle måder, en fantastisk gulvlampe, der da også har fået en permanent plads i MoMA’s designkollektion – selvfølgelig pga. ovenstående – men også pga. det fantastiske lysfald og den innovative måde, at positionere akryllampeskærmen. Den indstilles nemlig, let, ved at glide den hen til den ønskede placering på den organiske lampearm.

Smuk lampe og smuk udførsel, fra et allerede elsket brand.

Design
Stefan Diez for HAY