Sakselamper

Sakselampen monteres på væggen og bruges ofte som læse- eller arbejdslampe. Sidder sakselampens fatning nedad er lyssøjlen mere fokuseret og lampen er ideel til de formål. Med en opadgående fatning giver sakselampen et mere diffust og behageligt lys. Et lys der passer perfekt ved siden af sofaen eller i en hyggekrog i hjemmet. Sakselamper er fleksible og lyset kan indstilles så lampen lyser præcis dér hvor du skal bruge det. Når lampen ikke er i brug kan den nemt skubbes ind og fylde mindre i rummet. Sakselamper er en unik kombination af det traditionelle og moderne - de passer perfekt ind i ethvert rum!
Viser 11 ud af 11 produkter

To ikoniske sakselamper – én i træ og én i metal


Du kender sikkert allerede de to mest ikoniske sakselamper. Den ene er Le Klints to 224-6/17 og 234-6/21 modeller. Den anden er Kaiser Idell 6718. Selvom begge lamper hører til sakselamperne er de meget forskellige. Fælles er at de begge er ikoniske og et statement piece i din indretning.

Le Klint sakselampe


Le Klints to sakselampemodeller 224-6/17 og 234-6/21 er næsten identiske. Eneste forskel er længden på armen – den ene er længere end den anden. Lampen er produceret i træ og monteret med den klassiske hvide Le Klint plisséskærm. Den er et traditionelt og smukt designikon!

Kaiser Idell sakselampe


I slut 1930’erne blev sakselampen fra Kaiser Idell serien skabt af Bauhausdesigneren Christian Dell. Designet har industrielle referencer og materialet er præget af stål og poleret messing. Lampen er – dengang som nu – meget populær og passer perfekt ind i tidens industrielle tendenser.