Tolomeo Basculante Lettura Gulvlampe Pergament - Artemide

Før DKK 3.687,00
DKK 3.245,00
SparDKK 442,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
8200900004534
Materiale:
Aluminium & Pergament
Farve:
Alu & Natur
Ø (Diameter):
180 mm (skærm)
Højde:
1080 mm
Dybde:
650-870 mm
Lyskilde:
Max 70W E27
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Tolomeo Basculante Lettura Gulvlampe Pergament er designet med fokus på fleksibilitet, kvalitet og ikke mindst funktionalitet. Den er blot én ud af mange lamper i Tolomeo serien fra Artemide – det italienske belysningsbrand, der i den grad lever op til kvalitetsstemplet; ”Made in Italy”. Tolomeo blev første gang præsenteret i 1987, som en bordlampe. Det industrielle look er inspireret af den velkendte arkitektlampe og har siden sin lancering, vundet utallige priser og er fortsat en utrolig populær lampe på kontoret samt diverse hjem over hele verden.

Vælg mellem to forskellige lampeskærme; Den grå satin version, hvis farve minder allermest om aluminium når lampen er slukket, men synes hvid i det øjeblik lampen er tændt. Versionen i pergamentpapir har derimod en beige farve, der bliver silkeagtig når den oplyses. Takket være de justerbare arme, kan lyset dirigeres derhen vor man har behov for belysning.

Hele Tolomeo serien består at både pendler, bord-, gulv- og væglamper, der passer til hele hjemmet. Du finder hele udvalget her, i forskellige størrelser, farver og typer.


Design
Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina for Artemide