Tolomeo MICRO Faretto Væglampe m/Afbryder E14 Alu - Artemide

Vejl. pris DKK 1.480,00
DKK 1.302,00
SparDKK 178,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
8052993019714
Materiale:
Aluminium
Lyskilde:
9,6w LED eller 60W E14
Farve:
Alu
Højde:
200 mm
Dybde:
200 mm
Montering:
Til montering direkte på lampeudtag
Tæthedsgrad:
IP 20
Tolomeo MICRO Faretto Væglampe m/Afbryder E14 Alu er designet med fokus på fleksibilitet, kvalitet og ikke mindst funktionalitet. Den er blot én ud af mange lamper i Tolomeo serien fra Artemide – det italienske belysningsbrand, der i den grad lever op til kvalitetsstemplet; ”Made in Italy”. Tolomeo blev første gang præsenteret i 1987, som en bordlampe. Det industrielle look er inspireret af den velkendte arkitektlampe og har siden sin lancering, vundet utallige priser og er fortsat en utrolig populær lampe på kontoret samt diverse hjem over hele verden.

Den super flotte og enkle væglampe fås i to forskellige størrelse og kan anvendes utallige steder i hjemmet. Både som lækkert læselys i stuen eller ved sengen, eller over et arbejdsområde i køkkenet eller på kontoret, hvor du kan have behov for at justere lyset. Vælg mellem en sokkel- eller en LED-version, som begge fås både med og uden afbryder på lampens base.

Hele Tolomeo serien består at både pendler, bord-, gulv- og væglamper, der passer til hele hjemmet. Du finder hele udvalget her, i forskellige størrelser, farver og typer.

Design
Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina for Artemide