Tolomeo MICRO Faretto Væglampe u/Afbryder E14 Alu - Artemide

DKK 1.031,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
8200900004452
Materiale:
Aluminium
Lyskilde:
46W E27 - 3000k
Farve:
Alu
Højde:
200 mm
Dybde:
200 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
Design
Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina for Artemide

Koncept
Tolomeo MICRO Faretto Væglampe u/Afbryder E14 Alu er blot én ud af mange forskellige lamper, med fokus på funktionalitet, fleksibilitet og kvalitet. Det industrielle udtryk, blev første gang lanceret i 1987, som den første bordlampe i serien, hvor designerne havde hentet inspiration fra den populære arkitektlampe. Lampen har side introduktionen vundet utallige priser og er i dag en yderst populær lampe over hele verden – både i diverse hjem og på kontoret.

Den super flotte og enkle væglampe fås i to forskellige størrelse og kan anvendes utallige steder i hjemmet. Både som lækkert læselys i stuen eller ved sengen, eller over et arbejdsområde i køkkenet eller på kontoret, hvor du kan have behov for at justere lyset. Vælg mellem en sokkel- eller en LED-version, som begge fås både med og uden afbryder på lampens base.

Lampen er produceret af det italienske firma Artemide, som lever op til kvalitetsstemplet; Made In Italy”. Tolomeo lampen fås i mange forskellige størrelser, farver og typer, der passer til ethvert praktisk belysningsbehov. Se hele Artemides Tolomeo serie her