Tolomeo Faretto Væglampe - Artemide

DKK 1.108,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
8200900004445
Materiale:
Aluminium
Lyskilde:
77W E27 - 2900k
Farve:
Aluminium
Højde:
230 mm
Dybde:
250 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
Design
Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina for Artemide

Koncept
Tolomeo Faretto Væglampe er blot én ud af mange forskellige lamper, med fokus på funktionalitet, fleksibilitet og kvalitet. Det industrielle udtryk, blev første gang lanceret i 1987, som den første bordlampe i serien, hvor designerne havde hentet inspiration fra den populære arkitektlampe. Lampen har side introduktionen vundet utallige priser og er i dag en yderst populær lampe over hele verden – både i diverse hjem og på kontoret.

Den super flotte og enkle væglampe fås i to forskellige størrelse og kan anvendes utallige steder i hjemmet. Både som lækkert læselys i stuen eller ved sengen, eller over et arbejdsområde i køkkenet eller på kontoret, hvor du kan have behov for at justere lyset. Vælg mellem en sokkel- eller en LED-version, som begge fås både med og uden afbryder på lampens base.

Lampen er produceret af det italienske firma Artemide, som lever op til kvalitetsstemplet; Made In Italy”. Tolomeo lampen fås i mange forskellige størrelser, farver og typer, der passer til ethvert praktisk belysningsbehov. Se hele Artemides Tolomeo serie her