Udendørsvæglamper

Hos Designlite finder du udendørs væglamper til ethvert behov, og vores brede sortiment giver mulighed for virkelig at sammensætte alt efter dit behov og temperament. Udebelysning giver en helt ny dimension til udendørsområdet, og uanset årstiden er det vigtigt med lys udenfor, hvad end det er rundt omkring huset, i indkørslen eller på terrassen. På de lange sommeraftener er der da ikke noget mere hyggeligt end at sidde udenfor, hvor terrassearealet og haven er flot oplyst af smukke lamper. Lamperne her på siden er nemlig ikke blot funktionelle men ofte også meget æstetiske og bidrager derfor i høj grad til hele looket og karakteren omkring huset. Vi har alle sammen set når store, ikoniske bygninger og vartegn bliver lyst op i aftentimerne – det giver noget helt særligt. Derfor mener vi hos Designlite også, at udendørs væglamper er et must omkring ethvert hjem, da de både sørger for sikkerheden og komforten, når du fx kommer sent hjem om aftenen, men også giver huset en elegant finish.
Regent Udendørs Væglampe Model A - Noral
Før DKK 2.585,00
Spar DKK 650,00
Vælg variant for lagerstatus
Rold Udendørs LED Væglampe - Nordlux
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Kinver LED Hvid Udendørslampe - Nordlux
Før DKK 369,00
Spar DKK 104,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Asker Up/Down Udendørs Væglampe 22,5 cm Grafit - Norlys
Før DKK 739,00
Spar DKK 209,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Le Klint Facet Væglampe  - Le Klint
Før Fra DKK 2.995,00
Spar DKK 600,00
Vælg variant for lagerstatus
Cube Udendørs Væglampe - Light-Point
Før DKK 1.495,00
Spar DKK 300,00
Vælg variant for lagerstatus
Paris Udendørs Væglampe Lille - Norlys
Før Fra DKK 565,00
Spar DKK 145,00
Vælg variant for lagerstatus
Hadsten Udendørs Væglampe Sort - DybergLarsen
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Viser 20 ud af 286 produkter

Skab stemning med udendørs lamper

Er du på udkig efter inspiration til dine udendørs væglamper, så er du landet det ultimative sted. Vi er nemlig eksperter på området, og på siden her finder du alt lige fra klassiske væglamper i sort og hvid til mere grafiske former samt lamper i kobber og galvaniseret stål. Udvalget er altså stort, og det gør mulighederne mange. Har du set denne flotte lampe fra Norlys? Her får du en smuk og meget klassisk lampe i modstandsdygtigt aluminium, som gør, at den fint holder til al slags vind og vejr uden at blive grim. Den fås desuden i fire forskellige farver, så du kan vælge præcis den farve, der passer dit hjem bedst. Hvis du jagter en lidt mere anderledes form for udendørs væglampe, så bør du tage et kig på Soho væglamperne fra Light-Point. Den kaster et fantastisk smukt lys mod muren, og designet tillader dit hus at skille sig lidt ud fra mængden. Alt imens du gennemgår vores store udvalg af udendørs væglamper så glem ikke, at det også er vigtigt at vælge de rigtige pærer til dine nye lamper. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om du vælger en pære med hvidt eller gulligt skær, og om du vælger en energibesparende pære eller ej. Mange vælger en LED-pære til udendørsbrug, men valget er helt op til dig.

Find din nye udendørslampe her


Vi er stolte af at kunne sige, at vi er autoriseret forhandler af alle vores mærker her på siden. Det betyder, at du får fuld garanti på alle dine køb – og dét kombineret med vores mange års erfaring er din sikkerhed for, at alt er helt i orden. Vælger du at handle hos os, så kan du desuden få billig fragt for blot 29 kr. Husk også, at vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499,-. Vores dygtige personale sidder klar til at besvare alle dine henvendelser, så ring endelig til os på 97 42 04 76, eller send os en mail til info@designlite.dk.