Mood 2 LED Væglampe 2700K Hvid - LIGHT-POINT

DKK 1.895,00
Varen er på lager
Specifikationer
Kelvin:
2.700 K
Dæmpbar:
Ja
EAN:
5711389700904
Energiklasse
A+
Materiale:
Aluminium
Lyskilde:
6W LED
Farve:
Hvid
Højde:
70 mm
Bredde:
200 mm
Dybde:
100 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Mood 2 LED Væglampe 2700K Hvid er en af de fantastiske væglamper, i den nye Mood serie, af utroligt smukke væglamper, med elegante linjer og solidt håndværk som grundindstilling til processen. Den smukke elegante væglampe fås i 5 forskellige udgaver – alle lige smukke og alle med samme fantastiske kvalitet af lys.

Lyset er behageligt og diffust – og kastes smukt op af væggen – og lampen vil gøre sig, specielt, godt i en entré eller et andet sted, hvor lidt nøgne vægge, skal have lidt smukt lys. Mood 2 LED Væglampe 2700K Hvid fylder ikke, rent udtryksmæssigt, ret meget på væggen. Men måden hvorved lyset bliver kastet på væggen, giver det visuelle udtryk det sidste; og får lampen til, at tage en mere betydelig plads på væggen.

Den ellers skarpe væglampe, bliver blødgjort en smule, af de smukke radiusser der er tilføjet hjørnerne. Det giver det eller superskarpe og stramme design lidt lune, der gør den lettere, at få til at indgå i indretningen på en glat måde.

OBS! Lampens indbyggede LED er testet med en Fuga® LED-S 120 VA lysdæmper, så du trygt kan anvende lampen med en LED-lysdæmper.

Design
LIGHT-POINT