Panthella MINI Hvid - Louis Poulsen

Vejl. pris DKK 3.295,00
DKK 2.470,00
SparDKK 825,00
Varen er på lager
A+
Specifikationer
Dimmer:
Trinløs Dimmer
EAN:
5703411750674
Skærm:
Stål
Energiklasse
A+
Materiale:
Aluminium
Lyskilde:
10W LED, 2700 K, 40lm
Farve:
Hvid
Ø (Diameter):
250 mm
Højde:
335 mm
Ledning:
4000 mm sort stof

Panthella MINI Bord - Hvid


I anledning af 90-året for Verner Pantons (1926-1998) fødsel, lancerer Louis Poulsen med Panthella MINI en nedskaleret udgave af lampen, som han designede for Louis Poulsen i 1971. Den kommer med metalskærm efter Pantons oprindelige ønske, hvilket dog ikke var teknisk muligt tilbage i 1971. De oprindelige tegninger er udgangspunktet, og lampen er nu optimeret med den nyeste LED teknologi.

Panthella MINI fås, foruden versionen med skærm i hvid opal akryl som både Panthella Bord- og Gulvlampe, med metalskærm i sort og hvid samt otte farver med udgangspunkt i Pantons eget farvespektrum. Farverne er taget fra hans allersidste projekt, udstillingen ’Lyset og Farven’ på Trapholt i Kolding.  Med sit blændfrie lys er Panthella MINI et smukt eksempel på Pantons uovertrufne sans for stemningsbelysning, og den er optimal til at skabe hygge, hvor en mindre lampe er at foretrække. Perfekt i vindueskarmen i stuen, som hygge belysning når mørket falder på.

Lampen kommer med 2,5 meter ledning, hvorpå lampens afbryder er placeret. Herfra har du mulighed for trinløst at indstille lysets styrke fra 15 til 100%. Takket være lampens memory-funktion, ”husker” lampen hvilken lysstyrke du sidst har anvendt, når lampen tændes igen. Den har desuden timer-funktion, så du kan indstille lyset til automatisk at slukke efter 4 eller 8 timer.

Bemærk! Der er to forskellige Panthella MINI bordlamper i ”hvid” – vælger du den med hvidlakeret metalskærm; ”Panthella MINI Hvid”, får du en lampe, hvor lyset reflekteres i skærmens hvide inderside, samt lampen fod og sender et diffust lys ud i rummet. Den anden version; ”Panthella MINI Opal” er fremstillet i opal akryl, der bliver oplyst af lampens lyskilde og skaber en stemningsfuld belysning.

Design
Verner Panton for Louis Poulsen