PH Væglamper
Mærker
LAMPER
2 stk
PH LAMPER
6 stk
LOUIS POULSEN LAMPER
6 stk
6 stk
4 stk
2 stk

PH Væglamper

PH væglamper kan du bruge i alle hjemmets rum. Måske mangler du ekstra lys i gangen, læselys i soveværelse eller hyggelys i stuen? Væglamperne fra PH er en smuk og funktionel løsning, som du kan have glæde af i mange år.

En lampe lige efter dit behov

Louis Poulsens samarbejde med Poul Henningsen byder på mange forskellige, klassiske væglam-per, som både fås i neutrale løsninger og som farverige og unikke lamper, der dog alle giver det perfekte lys. Alle væglamperne fra PH har fokus på smukke designs og funktionel belysning.

Med æstetik og funktionalitet i højsædet giver PH væglamper dig nogle af de smukkeste lamper med det bedste lys, og sikrer din bolig den perfekte kombination. Det helt særlige ved vægglamper fra PH er fordelingen af lyset. Skærmene er designet således, at man sikrer, at lyset bliver fordelt på den mest optimale måde, uden at du bliver blændet eller generet. Dette gør PH væglamper perfekte til både arbejde og læsning.

Ikke kun design

Ikke alene er Poul Henningsens grundprincip at skabe de smukkeste lamper, men derimod er det også, at lamperne er lavet af de bedste materialer. Ved at vælge robuste materialer som stål, lakeret aluminium og kobber får du et tidløst design, som holder længe. Væglamper fra Louis Poulsen er derfor en investering i hjemmet og i dit liv, som du vil kunne nyde hver dag.

Ønsker du en mere ”let” løsning, kan du prøve en af de mange klassiske designs med en glas-skærm. Glasskærmene giver et elegant, neutralt og let look til din bolig, som med sikkerhed vil passe ind i alle hjem.
Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0