Doo-Wop Messing - Louis Poulsen

Før DKK 5.495,00
DKK 4.396,00
SparDKK 1.099,00
Varen er på lager
A+
Specifikationer
EAN:
5703411243848
Skærm:
Nederste skærm er af akryl (plast)
Vægt:
1,4 kg
Energiklasse
A+
Farve:
Messing
Ø (Diameter):
283 mm
Højde:
245 mm
Vægt:
1,4 kg
Lyskilde:
Max 60W E27
Montering:
Ophæng: Ledning 2x0,75mm² Baldakin: Ja Ledningslængde: 3m

DOO-WOP - Messing


Doo-Wop er en relancering af Søværnspendlen fra 1950’erne. Doo-Wop er en uhøjtidelig og enkel pendel, der er multianvendelig. Den er harmonisk i sit design og meget velegnet til både at hænge alene, i række eller klynge.
Doo-Wop skaber liv i stuen, spisestuen, køkkenet, hjemmekontoret, børneværelset, entreen, trappegangen, soveværelset - kort og godt bidrager den til både et frisk pust og en god belysning i hjemmets rum.

Denne fantastiske DOO-WOP vil være, som en smuk perle i hjemmet.

OBS I dette lysarmatur kan anvendes lyskilder i energiklasser: A+, A, B, C, D & E.

Bemærk! Messing er et naturmateriale, og det ændrer sig derved i takt med påvirkning fra sine omgivelser, og derfor vil messing overfladen med tiden fremstå mørkere og mindre blank. Det er en naturlig proces, hvor hver enkelt lampe vil tilegne sig sin egen individuelle patina. Ønsker du imidlertid, at overfladen skal være blank og lys, kan du gøre dette med et messing poleringsmiddel, hvor du dog skal være opmærksom på: at bruge et specielt pudsemiddel egnet til messing eller kobber; bruge et middel med så lidt slibemiddel som muligt; anvende en blød klud både til indgnidning og afpudsning; anvende de medfølgende handsker, så lampen bliver fri for fingeraftryk.