Facet W2 LED Udendørs Væglampe Sort - LIGHT-POINT

DKK 3.695,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Dæmpbar:
Ja
EAN:
5711389563974
Dybde:
59 mm
Bredde:
240 mm
Materiale:
Aluminium
Lyskilde:
2X8W LED
Farve:
Sort
Højde:
240 mm
Tæthedsgrad:
IP 54
Lars Vejen har i samarbejde med LIGHT-POINT lavet en virkelig fantastisk udendørsvæglampe med fantastiske linjer – over hele linjen.

De fantastiske parallelle linjer - og i samme forstand også brudte linjer – Skaber hovedudtrykket i dette designstykke af en væglampe. Klassiske og næsten, symmetriske udendørslamper hænger alt for mange steder, efterhånden – og det er tydeligt at se, at Lars Vejen har haft til sinde, at bryde de mange parallelle linjer, der kan være i murværk, fuger - og det generelle indtryk man har af facader rundt omkring i både nye som gamle byggerier.

Brud med linjer, brud med kedelige traditioner og brud med den alt for kedelige tendens hen i mod det sikre valg – endelig en fantastisk smuk udendørsvæglampe, med noget karakter!

Smukke linjer i skøn forening med en velbygget lampe i aluminium – Helt eminent tilføjelse til muren udenfor – Fra LIGHT-POINT

OBS! Lampens indbyggede LED er testet med en Fuga® LED-S 120 VA lysdæmper, så du trykt kan anvende lampen med en LED-lysdæmper.

Design
Lars Vejen for LIGHT-POINT