In A Asymmetric Udendørs Nedgravningsspot Rustfri Stål - IP44.de

Før DKK 3.003,00
DKK 2.553,00
SparDKK 450,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Levetid:
50.000 Timer
Dæmpbar:
Ja
EAN:
5712802221181
Højde:
104 mm
Materiale:
Rustfrit Stål
Lyskilde:
8W LED - 340 Lumen - 3000K
Farve:
Rustfrit Stål
Ø (Diameter):
110 mm
Tæthedsgrad:
IP 67
Koncept
In A Asymmetric Udendørs Nedgravningsspot Rustfri Stål er en af de mange fede udendørslamper, fra det anerkendte tyske udendørsbelysningsbrand IP44.de. En brand der virkelig formår, at lave fede udendørslamper, der både holder på baggrund af deres tyske kvalitet, men selvfølgelig også på baggrund af det skønne design, der let falder ind i udendørsomgivelserne uden at være kedelig og anonym.

In A Asymmetric Udendørs Nedgravningsspot Rustfri Stål er selvfølgelig ingen undtagelse – og brillerer med sin gode kvalitet, smukke, praktiske lys og et design der både tåler nærmere inspektion og samtidig ikke tager fokus fra hverken bygning eller have. Med deres In serie af nedgravningsspots, har IP44.de sørget for to typer smukke nedgravningsspots. En S version, der står for symmetrisk – Altså et symmetrisk lysfald og kegle – og så en A version, der står for asymmetrisk - altså et asymmetrisk lysfald og kegle. Alle nedgravningsspots i serien er fantastisk udført og holder i mange år.

Man siger, at det simple, som regel, er svært – Men med In A Asymmetric Udendørs Nedgravningsspot Rustfri Stål har IP44.de et modargument til den teori – man må sige, at det ser legende let ud, når de designer udendørslamper. Men hvor andre har fejlet før, har IP44 formået, at ramme de takter der er mange der har sukket efter.

Design
IP44.de