JULEBELYSNING

De mørke vintermåneder bliver meget rarere med noget hyggeligt udendørs- og indendørsbelysning. Særligt i julemåneden er lys en vigtig del af julepynten. Oplev hele udvalget af julebelysning her på siden.

Som dekoration i julen kan du blandt andet bruge lyskæder, lystræer samt lysende ophæng i vinduet. Prøv også de fine jars fra Tivoli Lights eller en glas dome. Den kan du selv pynte med lyskæder og smukke grangrene fra naturen.

Mulighederne for juledekoration med lys er mange, og lige her finder du en masse inspiration til hvordan du pynter op til den dejlige højtid med elektrisk lys - ude som inde.

Udendørs julebelysning


Den vigtigste belysning i de mørke vintermåneder er den udendørs. For at lyse det hele lidt op og markere julen kan du dekorere med lyskæder i krukker, på terrassens gelænder, eller i det udendørs juletræ. Uanset hvor du placerer lyskæderne, vil det være et kærkommen og hyggeligt indslag i højtiden.

Julebelysning til vinduet


Til vinduet findes et væld af dekorationsmuligheder. Én mulighed er at pynte det med et juleophæng med lys. Ophængene monteres øverste i vinduet og hænger således ned og pynter – som en pendel. I ophænget er indbygget lys som yderligere bidrager til julestemningen.

Oplev de mange juleophæng hos Designlite og lad dig inspirere til endnu mere hygge i den søde juletid.