Diya Base t/Bordlampe Brændt Henna - House Doctor

Før DKK 870,00
DKK 695,00
SparDKK 175,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
5707644495203
Farve:
Brændt Henna
Materiale:
Metal
Ø (Diameter):
260 mm
Højde:
340 mm
Koncept
Diya Base t/Bordlampe Brændt Henna er en af de smukke bordlamper i Diya serien, fra House Doctor. En super fed bordlampe, i retro stil, der fås i en smuk grøn og en utrolig lækker udgave i brændt henna.

Du kan tænke om Diya Base t/Bordlampe Brændt Henna, som en stentøjsudgave af de populære Med og Big bordlampebaser – men med Diya serien, får Du en helt anden effekt ud af hvad der, i bund og grund, er samme grundform. Smuk og skulpturel bordlampe, med en skøn metaldetalje imod toppen af basen, der introducerer øjnene til lampeskærmen. En lampeskærm der, i øvrigt, ikke følger med basen. Den har Du selv mulighed for, at vælge. Vælg, med fordel, en lampeskærm med lidt pondus for, at komplimentere den solide og, udtryksmæssigt, lidt tunge base.

Brug den skulpturelle Diya Base t/Bordlampe Brændt Henna, hvor Du ville placere en stentøjsvase af samme karakter. Den smukke overflade og den naturlige farvepalet gør, at lamperne i Diya serien, både vil komplimentere en moderne og luftig indretning eller, smukt, understrege det modsatte.

Design
House Doctor