Glow Bordlampe Messing - House Doctor

Før DKK 1.950,00
DKK 1.658,00
SparDKK 292,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
5707644483187
Højde:
787 mm
Materiale:
Messing & Jern
Farve:
Messing
Lyskilde:
Max 40W E27
Koncept
Glow Bordlampe Messing er nok hurtigst beskrevet, som bordlampeudgaven, af House Doctor’s flotte LP pendel. Vær opmærksom på, at bordlampen ikke har en klassisk fod, men derimod er til på-spænding på bordpladen. En valg fra House Doctors side, der blot understøtter det industrielle look, på fin vis.

Præcist som pendlen, efterlader Glow Bordlampe Messing en ret stor del af det færdige udtryk, til Dig. Synlig fatning, blottet pære og mange muligheder. Bordlampen er konstrueret i messing og Du har mulighed for, at forstærke det blanke og meget rene udtryk ved, at bruge en kuglerund og klar pære – hælder Du, derimod, til det mere rå look og vil Du gerne bestyrke den lidt mere industrielle fornemmelse, som den blottede fatning og messinget lægger op til, kan Du montere en af vores mange fede dokorationspærer, hvor Du vil have mulighed for, at styre både form, farve og type af glødetråd.

Man skal være virkelig sikker i sit design, før man ligger halvdelen af en bordlampes udtryk i hænderne på slutbrugeren. Men har man lavet en bordlampe som Glow Bordlampe Messing fra House Doctor, kan man let slippe tøjlerne i slutresultatet en smule. Stilsikker lampe, smuk tanke og smuk udførsel, fra designmestrene hos House Doctor.

Design
House Doctor