Nordic Tales
Type
3 stk

Nordic Tales

Nordic Tales er et Aarhusiansk designerbrand, der producerer skandinaviske designs til de moderne boliger. Det jyske brand blev skabt ved Institute for X – et sted for up-and-coming designers, der bærer rundt på kreative idéer. Her blev idéerne omsat til designprodukter, der byder på dekorativt interiør i skandinavisk design.

Siden det danske brand blev etableret I 2012, er det gået stærkt for den aarhusianske designvirk-somhed, der i dag er international anerkendt for sine skandinaviske designs, der blandt andet byder på stole, borde, spejle og flotte lamper – alle produceret i kvalitetsmaterialer.

E27 Bright Sprout Pendel Lampe - Nordic Tales
Udgave Størrelser på lager:
Røget Eg - sort ledning, Røget Eg - zebra ledning, Røget Eg - multi ledning, Sæbebehand.eg - sort ledning, Sæbebehand.eg - zebra ledning, Sæbebehandlet.eg - multi ledning, Olieret eg - sort ledning, Olieret eg - zebra ledning, Olieret eg - multi ledning

Simpelt, enkelt og kvalitetsfuldt

Hos Nordic Tales dyrkes det simple og enkle udtryk, der præger hele deres sortiment. Derudover er kvaliteten i højsæde og du finder meget interiør designet i træ, der tilføjer noget rustikt til designet og tilfører noget tidløst til produktet. Hos Nordic tales finder du derfor lamper, der er enkle i udtrykket og moderne i sine kombinationer af lette og robuste materialer.  

Her på finder du et håndplukket udvalg af Nordic Tales flotte og designfulde lamper, der vil dekorere i moderne danske hjem. Fællesnævneren for lamperne er det simple design og kombinationen af robuste og lette materialer i neutrale farver. De dekorative Nordic Tale lamper er derfor nemme at tilføje til forskellige stilarter. Er du på udkig efter en flot lampe, der vil tilføre noget tidløst til hjemmet og skabe glæde i din indretning gennem mange år – trods skiftende trends og tendenser – finder du nemt en lampe, der vil matche din indretning.

Er du tilhænger af den skandinaviske designtradition kan du i vores store udvalg af lamper, hvor du finder flotte, stilrene og tidløse lamper, der matcher den skandinaviske boligindretning. Her finder du blandt andet lamper fra muuto, der designer dekorative lamper med et nyt perspektiv på skandinavisk design.

Åbningstider

Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0