Royal Botania
Type
4 stk
Farver
2 stk
1 stk

Royal Botania

Det belgiske brand Royal Botania er specialiseret indenfor udendørsinteriør og belysning. Mærket fokuserer på kvalitet og på et innovativt design – og det genkendes tydeligt i deres udendørslampe-kollektion.

Oplev de særlige og dekorative udendørslamper. De er enormt funktionelle og naturligvis certificeret til udendørsbrug. Lamperne findes i et væld af variationer som pullerter og væglamper samt i forskellige materialer og former.

Udendørslamperne er skabt til at vække opsigt i et innovativt og internationalt design der appellerer til dig der vil have god kvalitet og et særpræget formsprog. Mens nogle af produkterne er mere simple i deres udformning, er andre inspireret af organiske former og naturen. Alle mærkets lamper passer perfekt ind i hjemmets omkringliggende natur.

Oplev udendørsbelysning fra brandet lige nedenfor og bliv inspireret til smukt at oplyse din have, din indkørsel eller din facade.

Royal Botania – kærlighed til udendørsrum


Brandet producerer ethvert tænkeligt produkt til udendørsbrug. De er specialiseret i at indrettet udendørsrum og det betyder at lamper fra mærket med sikkerhed er tilpasset vind og vejr samt naturligvis IP-certificeret til brug udenfor. Designet er skabt med kærlighed til kvalitet og godt håndværk – virksomheden er endda meget miljøbevidste i deres produktion.

Cobra – en udendørs væglampe og pullert med LED


Serien Cobra har en organisk form efter en kobraslange og buer æstetisk. Serien indeholder både en væglampe og en pullert i børstet rustfrit stål. Denne rene organiske form i kombination med det klassiske stålmateriale giver lamperne et roligt udtryk som vil passe godt ind i de fleste udendørsrum. Brug væglampen på husfacaden eller garage og match med pullerterne i bedene, ved terrassen eller indkørslen. Skab på den måde et kontinuerligt og roligt udtryk i dit udendørsrum.
Åbningstider

Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0