Skærm Goal Ø22 Klar - House Doctor

DKK 369,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5707644406315
Sokkel:
E27
Materiale:
Glas
Farve:
Klar
Ø (Diameter):
220 mm
Højde:
300 mm
Koncept
Skærm Goal Klar er en af de mange smukke glasskærme i Goal serien, fra det anerkendte design- og belysningsbrand House Doctor. En serie bestående af løse glasskærme, i flere farver og størrelser.

Her har Du mulighed for, til dels, at sammensætte din egen lampe, ved tilkøb af fatning og pære. Den smukke glasskærm bærer, selvfølgelig, hoveddelen af det færdige udtryk – men Du har mulighed for, at præge udtrykket betydeligt, ved hjælp af eksempelvis en flot dekorationspære, der vil være delvist synlig igennem glasskærmen – Eller tilføj en ledning og fatning i en skarp farve for, at bringe nogle kontraster i spil.

Du har i hvert fald mulighed for, at trække udtrykket betydeligt, i den retning Du føler for – og glas, som skærmmateriale, bringer noget varme og eksklusivitet til helheden. En moderne og utrolig brugervenlig måde, at få en ny lampe på og bringe noget nyt, lækkert lys til rummet.

Skærmen er produceret i genbrugsglas og der kan derfor forekomme ujævnheder – noget som tilfører glasset en særlig charme.

Design
House Doctor