Summera Pendel Medium Blank Sort/Guld - Shapes

DKK 2.544,00
På lager
Specifikationer
EAN:
8200900087540
Farve:
Blank Sort/Guld
Højde:
308mm
Materiale:
Aluminium
Ø (Diameter):
260 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
Max 100W E14
Koncept
Summera Pendel Medium Blank Sort/Guld er en af de utroligt smukke lamper, i den ligeså smukke serie af forskellige lamper, Summera. En serie, der består af pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper – alle bærende samme smukke designkarakteristika og alle ligeså solidt udført i samme fantastiske materialer - med andre ord, en fantastisk lampeserie.

Den smukke lampeskærm, bærer hoveddelen af Summera Pendel Medium Blank Sort/Guld udtryk – og er, på alle måder inkarnationen af deres motto ”inspireret af Skandinavien – lavet af Tyskland”. Smukke Skandinaviske, minimalistiske tendenser, færdiggjort med Tysk præcision og grundighed. Er der, i virkeligheden, to andre lande, man hellere vil have til, at lave sine lamper? Uanset tilbøjelighed, er én ting sikker – alle lamper i serien er nogle af de smukkeste og mest velkonstruerede lamper på markedet, lige nu.

Tysk præcision og Skandinavisk design i smuk forening – linjerne er smukke og konstruktionen er ligeså fantastisk som lysfaldet. Helt ideel kombination, fra en ligeså ideel producent, Shapes.

Design
Shapes